"Връзката ни е по-голяма от футбола": Бивша звезда на Барселона с емоционално обръщение към Модрич


"Връзката ни е по-голяма от футбола": Бивша звезда на Барселона с емоционално обръщение към Модрич
Снимка: Getty Images

13967 0

Бившият футболист на Барселона и настоящ такъв на Севиля - Иван Ракитич, направи емоционално обръщение към Лука Модрич, поздравявайки го за записания мач №500 с екипа на Реал Мадрид.

Връзка по-силна от футбола

След Ел Класико заваляха поздравителни съобщения, тъй като Модрич стана едва 15-ия играч, направил 500 мача за Реал Мадрид. Ракитич, който игра за Барселона от 2014 до 2020 също се включи.

"Нашата връзка е много по-голяма от футбола. Невероятно е да видя момчето, което срещнах преди повече от 15 години, да е изиграло 500 мача за Реал Мадрид и да спечели "Златната топка". Невероятно е, че играч от нашата страна, Хърватия, може да го направи. Той доказва, че възрастта е само число", казва Ракитич, цитиран от "The Athletic".

Модрич записа своето участие №500 във всички турнири "Лос Бланкос", когато влезе като резерва през второто полувреме при победата с 2:1 срещу Барселона на 28 октомври. Хърватинът, макар и неумишлено, дори асистира за втория гол на Джуд Белингам, който се оказа победен в Каталуня.

Ракитич и Модрич са играли 84 пъти заедно за националния отбор на Хърватия. Двамата бяха ключова част от второто им място на Световното първенство по футбол през 2018 година в Русия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тримата футболисти, които Анчелоти преобрази в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички