ВИДЕО: Лионел Меси посочи най-запомнящия се гол, който е вкарал в кариерата си


ВИДЕО: Лионел Меси посочи най-запомнящия се гол, който е вкарал в кариерата си
Снимка: Getty Images

1992 0

Носителят на "Златната топка" за сезон 2022/23 - Лионел Меси, назова най-запомнящия се гол в своята кариера. Аржентинецът има стотици попадения за националния отбор, Барселона, ПСЖ и Интер Маями.

Нападателят избра гола срещу Реал Мадрид с екипа на каталунския гранд. Това се случи в полуфинала на Шампионска лига през 2011 година, когато "блаугранас" победиха с 2:0.

Меси, след като получи подаване близо до центъра, премина на скорост през цялата съперникова защита и порази вратата на Икер Касияс.

"Винаги казвам, че специалните голове са най-важните голове. Голове във финала на Шампионска лига, на финала на Световното първенство.

Но ако има един гол, който винаги помня и който наистина харесвам, това е голът в Мадрид, когато спечелихме с 2:0 в полуфинала на Шампионска лига на Бернабеу", заяви суперзвездата, цитиран от акаунта на "Златната топка" в "Х". А ето какъв подарък получи Меси за осмата "Златна топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички