"Баща ми купи фалшива тениска от плажа и един ден просто...": Белингам разказа как се е влюбил в идола си


"Баща ми купи фалшива тениска от плажа и един ден просто...": Белингам разказа как се е влюбил в идола си
Снимка: Getty Images

2777 0

Звездата от началото на настоящия сезон - Джуд Белингам, даде интервю за авторитетното издание L’Équipe, след като бе определен за най-добрия млад футболист за миналата година. 

Пред френския вестник разкри, че става въпрос за местния ветеран Зинедин Зидан и разказа как се е влюбил в качествата на световната легенда. Те дори са се срещали в Париж по време на последния финал на Шампионска лига на "Парк де Пренс".

Разказът на звездата

"Баща ми имаше фалшива фланелка на Зидан, която беше купил на плажа. Носеше я навсякъде, често и у дома. Един ден го попитах: "Между другото, кой е този човек?", а той ми каза да проверя в интернет.

От тогава не съм спирал да гледам негови видеа. Зидан беше играчът, който исках да бъда. Имах късмета да го срещна по време на финала на Шампионска лига между Реал Мадрид и Ливърпул (1-0, през 2022 г.).

Бях като дете с широко отворени очи. Той е толкова смирен за човек, който е постигнал толкова много. Зидан излъчваше страхотно присъствие. И според момчетата, които тук под негово ръководство, той беше страхотен треньор. Това е също толкова важно", категоричен е англичанинът. 

Вижте в какво не го бива Джуд Белингам!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички