Ювентус ще пазарува от Валенсия


Ювентус ще пазарува от Валенсия
Снимка: Getty Images/Gulliver

2939 0

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи е намерил алтернатива, ако от клуба не успеят да склонят крилото на Фиорентина Федерико Киеза да премине на „Алианц Стейдиъм“. Според сайта Calciomercato.com план Б за „старата госпожа“ е привличането на Феран Торес от Валенсия.

20-годишното крило на „прилепите“ прави силна кампания с тима от „Местая“ и логично предизвиква интереса на някои от топ клубовете в Европа. Ръководните лица в Ювентус са останали впечатлени от показаното от испанския футболист в срещите с Аталанта в Шампионската лига. Преговорите между „бианконерите“ и Фиорентина за трансфера на Киеза са в застой и започването на такива за Феран Торес изглеждат все по-вероятни. Младият футболист има договор с Валенсия до 2021-ва година.

Испанският футболист е следен от Ювентус през последните три години. Скаутите са го наблюдавали по време на европейските първенства за младежи до 17 и до 19 години, където Торес триумфира и в двата случая. Той е част от планираното подмладяване на тима заедно с 19-годишния Деян Кулушевски и потенциалното ново попълнение на „старата госпожа“ Сандро Тонали. Единственият проблем пред евентуалния трансфер на Торес е освобождаващата му клауза от 100 милиона евро. А ето защо Кристиано Роналдо вбеси бивш президент на Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички