Алегри продължава да игнорира разговорите за завръщането му


Алегри продължава да игнорира разговорите за завръщането му
Снимка: Getty Images/Guliver

2215 0

Джовани Бранчини, който е агент на Масимилиано Алегри, заяви, че неговият клиент все още се наслаждава на почивката си и не мисли за връщане във футбола. Италианският специалист е без работа от лятото, когато се раздели с Ювентус и още тогава обяви, че поне година ще си почине и игнорира всякакви разговори за неговото бъдеще във футбола. 

"Към днешна дата никой не мисли кой ще е треньор през следващата година. Всеки мисли за настоящия сезон, фокусирани сме върху това. Макс се наслаждава на почивка през последната година, имаше нужда от нея. В момента се презарежда и живее в реалността, в която сме всички ние, ще видим как ще се развият нещата", сподели Бранчини пред Calciomercato.

Алегри спечели 4 титли с "бианконерите" в Серия А и класира отбора два пъти на финал в Шампионска лига.  Масимилиано Алегри е без работа, след като реши да напусне Ювентус след края на миналия сезон и бе заменен начело на „бианконерите“ именно от Маурицио Сари. Като основни фаворити за привличането му са на Манчестър Юнайтед и ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички