В Ювентус са набелязали първото ново попълнение за новия сезон


В Ювентус са набелязали първото ново попълнение за новия сезон
Снимка: Gulliver/GettyImages

2894 0

Ювентус ще се опита да поднови състава си през летния трансферен прозорец, като „старата госпожа“ се надява да вземе няколко млади играчи в редиците си. Основната зона, която от отбора искат да бъде променена е халфовата линия, като „старата госпожа“ търсят играч от типа на Андреа Пирло.

Според ‘Tuttosport’ първото име в списъка е това на Сандро Тонали от Бреша, който прави фантастичен първи сезон в Серия А. Той дори прилича на Андреа Пирло по външен вид и дори начинът му на игра да е малко по-различен от този на бившия италиански национал, Ювентус иска 19-годишния футболист в редиците си. „Бианконерите“ харесват характера на младия футболист и възможността да се справя с напрежението и смятат, че той е готов за стъпка напред в шампиона на Италия. „Старата госпожа“ обаче ще срещне конкуренция за подписа на халфа, като Интер, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен също се ослушват за 19-годишния Тонали.

Очаква се Бреша да поиска сума от региона на 50-60 милиона евро за своя футболист. Ювентус имат набелязани и няколко алтернативи, ако сделката за Тонали не се осъществи. Това са Николо Дзаниоло и Лоренцо Пелегрини от Рома и Гаетано Кастровили от Фиорентина. А ето кой футболист на Ювентус може да напусне тима през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички