Бивш шеф на Ювентус сериозно разкритикува Роналдо за поведението му по време на карантината


Бивш шеф на Ювентус сериозно разкритикува Роналдо за поведението му по време на карантината
Снимка: Getty Images/Guliver

15434 0

Бившият президент на Ювентус Джовани Коболи Джили нападна доста сериозно звездите на "бианконерите", които са се прибрали по родните си места, а не са останали в Итали по време на карантината. В това число и голямата звезда на тима - Кристиано Роналдо, който си е в Португалия.

"Сега е лесно да се критикува, но не разбирам защо те не са в Италия. Надявам се да се върнат колкото се може по-скоро, но няма да им е лесно да започнат подготовка, защото ще трябва да стоят под карантина 14 дни. Проблемите в Ювентус започнаха, когато Роналдо дойде и каза, че отива при майка си, а оттогава само се показва в басейна. После и Гонсало Игуаин отиде при майка си. Едни са тук, други - не", не скри недоволството си Джили пред Radio Punto Nuovo.

Само преди дни пък се появи доста обезпокояваща информаци, поне за феновете на тима. Всички останаха изненадани през лятото на 2018г., когато Кристиано Роналдо напусна Реал Мадрид след пореден успех в Шампионска лига и реши да премине в италианския тим за 100 милиона евро. 35-годишният нападател подписа договор със „старата госпожа“ до 2022-ра година, но се оказва, че неговият период на „Алианц Стейдиъм“ може да се окаже доста по-кратък и Роналдо да напусне Юве още през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички