Италиански журналист: Роналдо ще напусне Ювентус през лятото


Италиански журналист: Роналдо ще напусне Ювентус през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

31930 0

Всички останаха изненадани през лятото на 2018г., когато Кристиано Роналдо напусна Реал Мадрид след пореден успех в Шампионската лига и реши да премине в Ювентус за 100 милиона евро. 35-годишният нападател подписа договор със „старата госпожа“ до 2022-ра година, но неговият период на „Алианц Стейдиъм“ може да се окаже доста по-кратък.

Португалският нападател пристигна в отбора с целта да помогне не „биаконерите“ да спечелят Шампионската лига, но в първия си сезон с черно-бялата фланелка играчите на Масимилиано Алегри бяха елиминирани от турнира от Аякс в четвъртфиналната фаза. Все още не е ясно дали надпреварата ще бъде подновена през този сезон, но Ювентус губи от Олимпик Лион с 0:1 след първия мач във Франция. Според журналиста Фабио Сантини от ‘7 Gold’ обаче Кристиано Роналдо сериозно обмисля да напусне Торино през следващия сезон.

„Можем да заявим, че слуховете от Испания за Роналдо са доста реалистични. Португалецът сериозно обмисля да се сбогува с Ювентус, като вече е решил, че следващият му отбор ще бъде Пари Сен Жермен. Той ще бъде част от невероятна атака с Мбапе и най-вероятно ще замести Неймар в отбора“, казва Сантини.

А ето как Кристиано Роналдо учи децата си да се предпазват от коронавируса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички