Удар по Барселона! Реал Мадрид е договорил голямата им трансферна цел


Удар по Барселона! Реал Мадрид е договорил голямата им трансферна цел
Снимка: Getty Images/Guliver

1790 0

Изключително изненадваща новина съобщи Sport Mediaset. Според изданието Реал Мадрид има постигната договорка за привличането на Лаутаро Мартинес, който е трансферна цел номер 1 за Барселона.

"Белия балет" е провел разговори с агента на играча на Интер, като от Мадрид са готови да предложат 50-60 милиона евро за 23-годишния голмайстор. Твърди се, че в сделката ще бъде включен и сръбският нападател Лука Йович. Той ще бъде преотстъпен при "нерадзурите", които през следващото лято ще имат възможност да откупят правата му.

Лаутаро Мартинес вече е договорил своите лични условия с Реал Мадрид. Той ще получава заплата от 8 милиона евро на сезона, което е с 2 милиона евро по-малко в сравнение с това, което му предлагаха от Барселона. Малко по-късно след публикуваната новина от ABC категорично я опровергаха, като са категорични, че Флорентино Перес се придържа към намерението си да не прави големи трансфери през това лято. А кои са трансферите, които Роналд Куман иска да осъществи в Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички