В Катар желаят играч на Реал Мадрид


В Катар желаят играч на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1786 0

Катарски клуб е отправил многомилионна оферта за футболиста на Реал Мадрид Лукас Васкес, съобщава "Марка". Крилото на "белия балет" има пълна свобода сам да реши къде да продължи кариерата си - дали на "Бернабеу", дали в Катар, или на друго място.

Според информациите, Васкес първоначално е отказал предложението на катарския клуб, но след това е бил посъветван от своя агент да преразгледа офертата и да я обмисли. Не е ясно какви са условията, заложени в предложението към Васкес, както и името на катарския клуб, но според "Марка" те са изключително добри за него, а и за Реал.

29-годишният нападател бе свързван с грандове като Интер и Тотнъм, но към днешна дата няма развитие в тази посока. През миналия сезон Васкес не се запомни с бляскаво представяне, като изигра едва 18 срещи в Примера Дивисион.

В същото време продължават спекулациите за бъдещето на Гарет Бейл. Според последните информации, уелсецът е изправен пред голямо препятствие, ако иска да се върне в бившия си клуб Тотнъм (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички