Тони Кроос проговори за напускането на Каземиро: Слава Богу, не всички играчи гледат парите


Тони Кроос проговори за напускането на Каземиро: Слава Богу, не всички играчи гледат парите
Снимка: Getty Images

17313 0

Играчът на Реал Мадрид Тони Кроос призна, че е бил изненадан и натъжен от решението на Каземиро да премине в Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ направиха един от най-неочакваните трансфери, като привлякоха защитника на „белия балет“.

Решението на Каземиро беше изненадващо, още повече, че той не беше отстъпил титулярната си позиция в Реал Мадрид. „Белия балет“ триумфира в Шампионска лига, но това не попречи на бразилеца да заиграе на „Олд Трафорд“.

Тони Кроос предположи защо Каземиро е взел това решение: „Парите от телевизионните права са значително по-високи в Англия от години и все пак това не е довело до това английските отбори да печелят всичко. Слава Богу, не всички играчи гледат парите“.

„Бях изненадан от напускането на Каземиро“, заяви Кроос пред „Universo Valdano“. „Вярно е, че слуховете започнаха два дни преди това, но тук винаги има много слухове и често не се случва нищо. Но когато той ми каза, се натъжих, защото започнах да си спомням всичките години, в които сме играели заедно, и всички неща, които спечелихме“.

До този момент Реал Мадрид се справя добре без Каземиро. Испанският тим заема първото място в Ла Лига, а самият Тони Кроос често се връща по-назад, за да запълни липсата на бразилеца.

И докато Манчестър Юнайтед играе в Лига Европа, Реал Мадрид трупа немалки суми от изявите си в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички