Стоичков: Куман е страхотен, Меси отново е щастлив


Стоичков: Куман е страхотен, Меси отново е щастлив
Снимка: Instagram

1959 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков за първи път коментира назначението на бившия си съотборник и приятел Роналд Куман за треньор на Барселона. Камата сподели, че и тази година вярва, че каталунците могат да спечелят Шампионска лига, въпреки тежките събития в турнира на последното им участие. Запитан как е преживял загубата с 2:8 от Байерн Мюнхен и кризата в клуба, той заяви:

"Лошо, но за щастие това е минало! Откакто Роналд стана треньор, всичко си дойде на мястото. Седем гола и нула получени в два мача, победа във Виго, това са фантастични резултати. Меси отново е щастлив, това се излъчва от него и то е важно. Роналд е страхотно момче, играхме заедно пет години, той има футбол в малкия си пръст и е страхотен мотиватор", заяви Стоичков за index.hu.

На въпрос дали отборът на сърцето му може да спечели Шампионска лига българинът отвърна: "Защо не? Знаете ли, винаги залагам на Барса, бих го направил и сега. За мен Барса е всичко, все още го считам за свой дом и до днес, въпреки че живея в Маями от седем години", допълни легендата. А какво посъветва той онези, които твърдят, че Меси няма характер, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички