Стоичков: Няма как да гледам ЦСКА на живо, нямам време, дано попаднат в групите


Стоичков: Няма как да гледам ЦСКА на живо, нямам време, дано попаднат в групите
Снимка: БГНЕС

1800 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков представи своята марка H8S на пресконференция в София. Носителят на "Златната топка" обяви, че в основата на всичко са децата и благодари на хората, помогнали му да осъществи своя проект. По време на пресконференцията Стоичков коментира и няколко футболни теми, включително плейофите за влизане в групите на Лига Европа на Лудогорец и ЦСКА.

"Дано ЦСКА и Лудогорец попаднат в групите на Лига Европа. Това ще е добре за българския футбол. Виждате, че Базел допусна домакинска загуба, а Динамо Брест победи БАТЕ Борисов. Във футбола всичко е възможно, когато си мотивиран и концентриран. Няма как да гледам ЦСКА на живо, тъй като си заминавам. Нямам време", заяви Стоичков.

Относно битката за нов президент на БФС легендарният играч не бе особено въодушевен да говори, но все пак заяви: "Не съм видял нито блок маса, нито съм видял платформа. Когато ги представят, мога да дам мнение. Сега - няма как”, коментира Христо Стоичков", и продължи за националния отбор.

"Всички видяхме, че малко не ни достигна в мачовете с Ейре и Уелс. Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде лесно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране искаме? Въпреки това всичко е възможно. Стига да знаем как да го постигнем. Едно е обаче един футболист да играе приятелски двубой или мач без значение, съвсем друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е трудно", добави Камата.

А как наскоро защити Меси и какво посъветва критиците - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички