Христо Стоичков: Сигурен съм, че ще бием Унгария


Христо Стоичков: Сигурен съм, че ще бием Унгария
Снимка: БГНЕС

1723 0

"Златната топка" на България Христо Стоичков е сигурен в победата на националния отбор в баража срещу Унгария за класиране на Европейското първенство през 2021 година. Легендата на българския футбол заяви, че не може да си представи България да не играе на шампионата на Стария континент.

"Георги Дерменджиев е фантастичен селекционер. Беше страхотен играч, а сега и треньор. Той е с десетина години по-голям от мен, не сме се засичали по време на моята кариера, но дълбоко го уважавам. Иначе настоящият национален тим е съставен предимно от момчета, които играят в българското първенство", каза Камата пред унгарския сайт "Индекс".

"Представихме се много добре в последните две срещи - завършихме 1:1 с Ирландия и загубихме с 0:1 от Уелс, но имахме много лош късмет. И затова съм сигурен, че ще спечелим срещу Унгария. След това излизаме срещу Исландия или Румъния. Не мога да си представя, че няма да сме на европейското първенство", добави още Стоичков.

Междувременно стана ясно, че билетите за двубоя България - Унгария отново са в продажба, като има готовност и за допълнителни бройки (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички