Шакира разбрала, че Пике ѝ изневерява, когато Клара Чиа ѝ изяла сладкото?


Шакира разбрала, че Пике ѝ изневерява, когато Клара Чиа ѝ изяла сладкото?

12710 0

По много любопитен начин певицата Шакира е разбрала, че бившият футболист Жерар Пике ѝ изневерява. По всяка вероятност бившият капитан на Барселона е бил издаден от факта, че новата му приятелка е сладокусна, обобщават медиите в Испания.

Откакто звездната двойка се раздели миналата година, тръгнаха спекулации и слухове как колумбийката е разбрала, че я мамят. Най-достоверна изглежда теорията за буркана със сладко, която гласи, че, завръщайки се от турне в общия им дом, Шакира е забелязала, че някой е изял буркана ѝ със сладко.

Проблемът е, че Пике не е обичал това сладко и половинката му е разбрала, че някой е идвал в общия им дом в нейно отсъствие.

По-късно в интервю за британска телевизия звездата потвърди до известна степен тези слухове. Тя беше запитана какво е търсила в хладилника, млякото ли, на което Шакира отговори: "Истината".

"Мисля, че това се случва на жените в някакъв момент от живота им, мислите си, че сте в истинска връзка, а тя не е това, което изглежда", допълни певицата. А ето на чия страна застана съпругата на Лео Меси - Антонела

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лига 1

Задачите пред Меси, които го спират да приключи с футбола, след като стана световен шампион

На Световното първенство по футбол 2022 Лионел Меси стана шампион с Аржентина и спечели единствения трофей,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички