След скубане и блъскане: Звезди на Реал и Барса се събраха за Испания - единият коментира случилото се


След скубане и блъскане: Звезди на Реал и Барса се събраха за Испания - единият коментира случилото се
Снимка: Getty Images

3776 0

В последните няколко издания на Ел Класико изглеждаше сякаш се е разпалила конкретна вражда между футболисти на Реал Мадрид и Барселона. Става въпрос за двамата опериращи в центъра на терена играчи Дани Себайос и Гави.

Двамата бяха повикани за националния отбор на Испания за предстоящите двубои от квалификациите за Европейското първенство през 2024 година. Дни преди мачовете Себайос открито призна, че се разбира с Гави и нямат проблеми. Преди известно време играчът на Реал го бе хванал за косата по време на мач, а при последната им среща Гави го повали без топка.

"Ла Фурия Роха" се изправя срещу Норвегия и срещу Шотландия в първите си две срещи от групите. Първата среща е в иберийската страна на 25-и март, а втората - на Острова три дни по-късно. Себайос говори четири дни преди откриващия двубой:

"Ние сме от два града, които са един до друг. Той живее на 10 километра от мястото, на което аз живея. Знаете какви сме на юг. Много разгорещени. Всичко е наред. Обсъдихме го. Всичко, което става на терена, остава на терена.

Трябва да сме в една посока. Ако добрата атмосфера и хубавото усещане не са налице, аз няма да тичам за него и той няма да тича за мен. Това трябва да бъде оставено настрана. Споделяме обща позиция. Сега сме партньори" - заяви Себайос в интервю за престижното испанско издание Marca.

Междувременно се появи информация, че финансовите проблеми в Барселона пречат на Гави да е част от първия отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички