Финансовите затруднения на Барселона пречат на Гави да е част от първия отбор


Финансовите затруднения на Барселона пречат на Гави да е част от първия отбор
Снимка: Getty Images

2471 0

Гави ще продължи да се води като част от дубъла на Барселона - поне официално. Търговският съд в Барселона отхвърли жалбата, представена от клуба миналата сряда, след като беше обяснено, че клубът е предал първоначалния си иск твърде късно.

Финасовите затруднения пречат на Барселона да регистрира Гави като играч на първия отбор

Следователно от днес (21 март) Гави ще продължи да бъде резервен играч, както беше до 31 януари - датата, на която беше обявено първото решение от съда. Основният проблем, заради който искането на каталунците не се одобрява е финансов. Барселона изпитва сериозни затруднения и докато не намали бюджета си за заплати няма да успее да запише Гави като футболист на първия отбор.

Бордът ще трябва да съсредоточи усилията си върху намаляването на лимита на заплатите, доколкото е възможно, така че Гави да не бъде "отписан" през следващия сезон като играч на първия отбор от 30 юни. Сега Барселона има двадесет дни да обжалва това решение и да се надява на благоприятно решение. В дербито срещу Реал Мадрид Гави направи силен мач и блесна в битката на бъдещето срещу Феде Валверде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички