След разпада: Грийнууд излезе с обувки на Nike, от компанията побързаха да обяснят


След разпада: Грийнууд излезе с обувки на Nike, от компанията побързаха да обяснят
Снимка: Getty Images

1407 0

След над една година и осем месеца Мейсън Грийнууд се завърна на футболния терен. Той все още е част от Манчестър Юнайтед, но по всяка вероятност скоро няма да играе отново за "червените дяволи". Английският клуб го отдаде под наем в Хетафе.

Именно за тима от испанската Ла Лига записа дебют, появявайки се като резерва в 77-ата минута. Неговият отбор спечели с драматичното 3:2, а впечатление направи фактът, че Грийнууд се появи с обувки на Nike.

Двете страни бяха в партньорство, от което американският гигант се оттегли след обвиненията към английския атакуващ футболист. Именно поради това от Nike побързаха да направят коментар, когато Грийнууд бе забелязан с техен продукт.

"Нашата позиция все още важи. Мейсън Грийнууд вече не е атлет на Nike" - заяви човекът, който отговаря за връзките с обществеността в американската компания. Това стори специално за GBNews. Още преди своя дебют пък Грийнууд постави невиждан в историята на Хетафе рекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички