От Англия, Италия, Германия, Саудитска Арабия: Клубовете, които отразяха Мейсън Грийнууд, за да отиде в Хетафе


От Англия, Италия, Германия, Саудитска Арабия: Клубовете, които отразяха Мейсън Грийнууд, за да отиде в Хетафе
Снимка: Getty Images

1421 0

Както стана ясно, низвергнатият Мейсън Грийнууд ще продължи футболната си кариера в испанския елитен Хетафе. Поне временно. Той бе предостъпен под наем от Манчестър Юнайтед в клуба от покрайнините на столицата Мадрид.

Според престижното британско издание The Athletic Грийнууд е бил отрязан от редица клубове, за да се стигне до изненадващия ход в последния момент. Имало е желание да играе дори в друг клуб от Висшата лига.

Според изданието един от клубовете от Острова, с които агентите му са се свързали, е бил Брентфорд. "Пчеличките" обаче отказали. Последвали контакти с тимове от германската Бундеслига, италианската Серия А и дори Саудитската професионална лига.

Информацията сочи, че Борусия Дортмунд от Германия, както и Рома и Милан от Италия не са пожелали Грийнууд. Клубовете от Саудитска Арабия пък директно са се дистанцирали от 21-годишния играч, който бе обвинен в изнасилване.

Твърди се, че все пак Лацио е проявил интерес. До сделка обаче не се е стигнало, тъй като римските "орли" не са успели да завършат всичко до края на трансферния прозорец. Междувременно се оказа, че Манчестър Юнайтед ще покрие сериозна част от заплатата на Грийнууд, докато играе за Хетафе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички