Разкриха отношението в Хетафе към "изпъдения" Мейсън Грийнууд


Разкриха отношението в Хетафе към "изпъдения" Мейсън Грийнууд
Снимка: Getty Images/Guliver

3350 0

Английският нападател Мейсън Грийнууд очаква съвсем скоро първия си двубой от много време насам. Собственикът на правата му Манчестър Юнайтед го бе изключил дълго време от списъка си с активни играчи и чак сега ще получи шанс като преотстъпен. 

В края на летния трансферен прозорец бе изпратен под наем в испанския Хетафе. Той ще бъде част от клуба до края на сезона, където ще получи възможността да припомни за качествата си на терена.

Първите впечатления

Изданието в родината на играча Daily Mail сподели какви са първите отзиви по адрес на тарана в Испания. Оказва се, че обвиняваният в миналото в опит за изнасилване футболист е бил приет по чудесен начин в Хетафе. Новите му съотборници от самото начало са започнали да се грижат за него. 

Сега той очаква и своя дебют, който може да дойде съвсем скоро. До този момент Грийнууд изпусна единствено гостуването на Реал Мадрид, но то бе съвсем скоро след сделката. 

Вижте кой още в Манчестър Юнайтед ще бъде пратен в "забрава"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички