Още преди своя дебют: Мейсън Грийнууд с невиждан в историята на Хетафе рекорд


Още преди своя дебют: Мейсън Грийнууд с невиждан в историята на Хетафе рекорд
Снимка: Getty Images/Guliver

7958 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, който съвсем наскоро премина под наем в Хетафе, вече чупи рекорди с екипа на испанския тим.

Ново начало

Английският младок е водеща тема в испанските медии и футболни среди. Един от най-големите таланти на колоса от "Олд Трафорд" се готви да се завърне към любимата игра след дълго отсъствие.

Той не беше взимал участие в официален мач от януари 2022-ра година. Причина за това е неговият арест поради обвинения в посегателство към неговата приятелка. В крайна сметка обаче те паднаха. Клубът обаче така и не пожела да го върне в редиците си. Вместо това, Грийнууд бе преотстъпен временно в Хетафе.

Постиженията започнаха

21-годишният нападател вече впечатлява в новия си тим, чийто фенове са във възторг от сделката. Той тепърва ще се доказва на терена, но вече го прави извън него.

Англичанинът бе посрещнат подобаващо от запалянковците, поставяйки рекорд за най-много продадени фланелки в рамките на седмица. Тениската с номер 12 е най-популярна сред привържениците, пише "GOAL". 

Над 4000 фенове на Хетафе вече са се сдобили с екипа само 7 дни, след като трансферът стана факт. Самият футболист от своя страна отделя внимание на публиката, снимайки се с нея и раздавайки автографи.

А коя звезда на Реал Мадрид е "виновна" за акостирането на Грийнууд в Испания?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички