След над 1 година и 8 месеца: Мейсън Грийнууд се завърна на терена с Хетафе за успех в 5-голов трилър (ВИДЕО)


След над 1 година и 8 месеца: Мейсън Грийнууд се завърна на терена с Хетафе за успех в 5-голов трилър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

922 0

Над 1 година и 8 месеца. 22-ри януари 2022 година - тогава за последно Мейсън Грийнууд бе на терена за Манчестър Юнайтед. Младият английски атакуващ футболист се завърна в действие, макар и с фланелката на испанския Хетафе.

Това се случи в зрелищен сблъсък, който бе спечелен с 3:2 от тима, намиращ се в покрайнините на столицата Мадрид. Хетафе сломи Осасуна, въпреки че на два пъти авансът на домакините бе заличаван.

Стефан Митрович ги изведе напред в резултата в 36', но в последната минута от първото полувреме Мунос изравни. Последваха бързи голове в първия четвърт час от втората час - първи на Кармона, а след това на Будимир от дузпа.

Така се стигна до 86-ата минута, когато Максимович донесе трите точки за Хетафе (можете да видите всички попадения чрез видеото по-долу в материала). С успеха домакините изпревариха днешния си съперник, събирайки 7 точки от 5 мача и заемайки деветата позиция. Осасуна остава на 12-а с 6 пункта.

Дългоочакваният момент за Мейсън Грийнууд пък дойде в 77-ата минута. Тогава той се появи като резерва, заемайки мястото на Хуан Мигел Латаса Фернандес Лайос. При появата му той бе бурно освиркван от феновете на гостите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички