Разкритие: Джуд Белингам е "виновен" за трансфера на Мейсън Грийнууд в испанската Ла Лига


Разкритие: Джуд Белингам е "виновен" за трансфера на Мейсън Грийнууд в испанската Ла Лига
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2547 0

Старши треньорът на Хетафе - Хосе Бордалас, разкри, че новата звезда на Реал Мадрид Джуд Белингам е посъветвал Мейсън Грийнууд да се насочи към Испания, когато е станало ясно, че не е желан на "Олд Трафорд".

През летния трансферен прозорец 21-годишният нападател на Манчестър Юнайтед се присъедини към елитния клуб от Ла Лига под наем за 12 месеца, въпреки че името му бе свързвано най-вече с отбори от Италия, Турция и Саудитска Арабия.

"Грийнууд е приятел с Белингам и именно той го е посъветвал да дойде в Испания. За нас беше изненада - никога не сме си мислели, че можем да вземем играч като него", обясни Бордалас пред "Radio Marca" и допълни:

"Мейсън е фантастичен футболист. Трябва да бъдем търпеливи и спокойни към него, защото не е играл от година и половина. Треньорският щаб и съотборниците му му помагат. Той се интегрира по невероятен начин и се надявам, че ще ни помогне много".

*Мейсън Грийнууд все още не е дебютирал за Хетафе, но може да го направи идната неделя (17-и септември, 15:00 часа), когато тимът е домакин на Осасуна в мач от 5-ия кръг на Ла Лига!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - На Острова разкриха защо Ливърпул загуби от Реал Мадрид в битката за Белингам!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички