Шокиращ играч поиска да играе с №10 в Барселона


Шокиращ играч поиска да играе с №10 в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2552 0

Шокиращата вест за желанието на Лионел Меси да напусне Барселона е дала самочувствие на един от играчите в настоящата селекция на тима да поиска номера, с който Ла Пулга покори футбола на "Камп Ноу" - легендарната десетка. 

Както е известно, аржентинският ас наследи №10 от Роналдиньо след напускането на бразилския феномен, а до преди този момент той се подвизаваше с №19. Сега обаче претенции за №10 има не кой да е, а един от най-новите играчи в Барселона - Мартин Брейтуейт. 

Бившият футболист на Леганес, който бе привлечен на пожар през февруари, се е допитал до ръководството за възможността да вземе номера на Меси, ако той действително напусне, информира испанското издание "20 minutos". 

Интересен факт е, че в момента самият нападател носи предишния номер на аржентинеца - 19-и. В същото време обаче не е ясен статутът му в селекцията на Барселона. Нападателят е сред претендентите за напускане, но в същото време Роналд Куман все пак ще му даде шанс да се докаже в първите няколко седмици на подготовката. Ако хареса качествата му, твърде вероятно е нападателят да остане. Но едва ли ще получи възможността да играе с №10. 

Тема №1 в Испания продължава да е Лионел Меси и желанието му да напусне, като аржентинският ас направи следващата крачка към края на престоя си в Барселона (вижте каква тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички