Бартомеу "уволни виновниците" за решението на Лионел Меси


Бартомеу "уволни виновниците" за решението на Лионел Меси
Снимка: Gulliver/GettyImages

2898 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу намери "виновника" за начина, по който Лионел Меси иска да напусне клуба. Босът на каталунците е наредил да бъде прекратено незабавно партньорството с адвокатската кантора "Cuatrecasas", след като е научил, че именно услугите на тази компания Меси е използвал за изпращането на бюрофакса към клуба, пише "La SER". 

Както е известно, в началото на седмица Ла Пулга шокира света, след като подаде молба да бъде освободен от договора си с Барселона, без да бъде заплащана компенсация. Той и адвокатите му твърдят, че в договора му има клауза, която позволява това и, въпреки че тя е изтекла на 10-и юни (10 дни след края на сезона), би трябвало още да важи заради удължаването на кампанията заради паузата заради пандемията от Covid-19. 

В клуба вярват, че Меси е използвал тази адвокатска кантора заради познанията ѝ по финансовите дела на клуба и Бартомеу не иска клубът да има нищо общо с дългогодишните адвокати на Барселона. 

Независимо от "чистката", която прави Бартомеу, процесът по напускането на аржентинеца изглежда необратим. След като ръководството му отказа среща за преговори по напускането му, Лионел Меси направи нова решителна крачка към трансфера си (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички