Marca: Гуардиола вече е в Барселона


Marca: Гуардиола вече е в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3115 0

Mениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е пристигнал в Барселона. 49-годишният специалист има уговорена среща с нападателя на Барселона Лионел Меси, който иска да смени клуба, съобщава "Marca".

Преди няколко дни стана ясно, че Меси е взел окончателно решение да напусне Барселона. Аржентинският футболист иска да се възползва от опцията в договора си, според която има право да напусне клуба в края на всеки сезон. В същото време, ръководството на Барселона няма намерение да освободи Меси безплатно и иска 700 милиона евро обезщетение.

Меси още през юли е казал на ръководството на Барса, че смята да напусне клуба, пише още "Marca".

Всички контакти са били неформални, а за напускането на капитана се е изисквал официален правен документ, така че адвокатите му са го изпратили миналия вторник, допълва "Гонг". 

Представители на аржентинеца са изпратили молба до клуба за среща, за да се споразумеят за условията на напускане. Но за 24 часа от Барселона не са дали никакъв отговор. Те биха се събрали на среща само за подновяване на договора, а не за напускане, уточнява изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички