Шефът на Ла Лига посочи изненадващия режисьор на Суперлигата


Шефът на Ла Лига посочи изненадващия режисьор на Суперлигата
Снимка: Getty Images

1099 0

Шефът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас направи изненадващо изказване относно това кой според него стои зад Европейската Суперлига. Той коментира и изказванията на Флорентино Перес за проекта. Босът на Реал Мадрид е сред най-големите радетели за новия турнир.

"Няколко пъти той (Перес, бел.ред.) си противоречи. Той говори за коронавируса и след това твърди, че работил над проекта за Суперлигата три години. Най-много ме притесниха думите им, че са направили всичко това, за да спасят футбола. Ако е така, защо всичко се е правило в тайна? Единственото тайно нещо, направено за добро, са даровете на влъхвите", заяви Тебас.

"Те вече 20 години се опитват да създадат Суперлига и всички знаем, че в крайна сметка плановете им ще бъдат провалени. Когато чух за създаването на турнира, не се засмях, но ги съжалих. Флорентино Перес никога не побеждава. Винаги ти се струва, че не го познаваш. Това не е личен въпрос, просто имаме различни виждания за футбола", добави той.

"Зад всичко това стоеше Джани Инфантино, президентът на ФИФА. Вече му го казах лично. Говорил съм за това преди, ще го повторя и сега. Зад Суперлигата стоеше Джани Инфантино. Той настояваше и говореше за този турнир", завърши шефът на Ла Лига. А ето как наскоро Инфантино коментира Суперлигата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички