Шави: Реалността е, че не се борим за нито една титла


Шави: Реалността е, че не се борим за нито една титла
Снимка: Getty Images

4426 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес призна, че отборът му вече не се бори за титалата в Ла Лига. Снощи каталунците победиха с 1:0 Реал Сосиедад, но 5 кръга преди края на сезона изостават с 15 точки от Реал Мадрид. Малката им утеха е, че имат мач по-малко от "белите".

"Трябва да приемем реалността, но няма да променим с нито йота това, в което вярваме. Трябва да запазим вярата. Победихме големите испански отбори: Атлетико, Реал, Севиля. Необходимо е да продължим в същия дух. Все още съм настроен позитивно, трябва да продължим напред", коментира легендата след успеха в Сан Себастиан.

"Трябва да играем по-добре, да сме по-конкурентни, да имаме повече вярва и желание. Реалността е, че не се борим за нито една от титлите. Трябва да сме по-смирени отвсякога и да мислим, че нашата цел е второто място", продължи треньорът.

"Преди две-три седмици бяхме вдъхновени от борбата за победата в Ла Лига, сега сме много далеч от нея. Реалността е борбата за второто място. Не сме толкова зле, колкото през ноември, но трябва да станем по-добри", завърши Шави. Ето как той ще подобрява Барселона през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички