Шави коментира скандала с Пике: Иска да е в устите на всички


Шави коментира скандала с Пике: Иска да е в устите на всички
Снимка: Getty Images

2301 0

Скандалът около звездата на Барселона - Жерар Пике, добива големи размери. Преди часове стана ясно, че защитникът е помолил президента на Испанската футболна федерация - Луис Рубиалес, да получи място в националния отбор на Испания за Олимпийските игри през изминалото лято.

Скандалите около възпитаника на Шави Ернандес не останаха неизкоментирани от наставника на Барселона. 

"Пике обича да е в устите на всички. Това е жизненоважно за него. Знам как да го контролирам, той също. Всъщност мисля, че той има нужда от тези неща, действат му като стимул", коментира треньорът на пресконференцията си преди мача на Барселона с Реал Сосиедат в четвъртък. 

В началото на седмицата пък местните медии "гръмнаха" с твърдения, че Пике е договорил сделка на стойност 24 милиона евро. Споразумението е било компанията на футболиста за организация на спортни събития "Космос" да премести турнира за Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия.

35-годишният бранител пък наскоро разкри за "кошмарния последен сезон" на Пеп Гуардиола начело на Барселона и дразгите между двамата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички