Шави се ядоса след втората поредна загуба на Барселона - футболистите му пропуснали златна възможност


Шави се ядоса след втората поредна загуба на Барселона - футболистите му пропуснали златна възможност
Снимка: Getty Images

2179 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес бе много ядосан и крайно разочарован след втората поредна домакинска загуба на своя тим.

След краха срещу Айнтрахт Франкфурт в Лига Европа, късно снощи "блаугранас" отстъпиха и на Кадис на "Камп Ноу" и пропуснаха шанса да се откъснат пред Севиля и Атлетико Мадрид в класирането в Ла Лига.

"Пропуснахме златна възможност да се отдалечим от третия и четвъртия и да продължим борбата за титлата. Вече почти казахме 'сбогом' на трофея от Ла Лига", констатира той на пресконференция след срещата.

*Реал Мадрид продължава да бъде лидер в подреждането с актив от 75 точки, следван от Барса (60 т. и мач по-малко), а Севиля и Атлетико Мадрид също имат по 60 пункта. До края на сезон 2021/22 остават шест кръга, като за каталунците те са 7.

"Ние сме Барселона и трябва да се справяме по-добре. Отборът трябваше да покаже повече желание и ентусиазъм. Трябва да бъдем скромни и да помислим за това, че не сме постигнали нищо. За да бъдем в Шампионска лига през следващия сезон, трябва да демонстрираме повече вяра, отдаденост и страст", продължи Шави.

"Излязохме за победа, но не реализирахме възможностите, които се откриха пред нас. Сега трябва да продължим напред. Искахме да се борим до самия край за титлата, но не успяхме. На Барселона е нужно единство, за да реализира целите си", каза още треньорът на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички