Мрачната седмица за Барселона, в която клубът се сгромоляса


Мрачната седмица за Барселона, в която клубът се сгромоляса
Снимка: Getty Images

1820 0

Барселона успя да спечели само шест от 22-те мача, които изигра досега през сезона в Ла Лига, Шампионска лига, Купа на Испания, Лига Европа и Суперкупата на Испания.

Едно от най-злополучните поражения дойде в понеделник вечерта(18.04) срещу борещия се за оцеляване Кадис, който поведе на "Камп Ноу" чрез Лукас Перес малко след почивката на полувремето и единственото попадение бе достатъчно на гостуващият тим да си тръгне с жизненоважни три точки.

Любопитното е, че "каталунците" изоставаха в резултата в последните четири срещи. Ансгар Кнауф вкара гол в 48-ата минута при гостуването на Айнтрахт Франкфурт, а Феран Торес изравни в 66-ата минута, докато Хосе Луис Моралес откри резултата за Леванте, а Филип Костич изведе Айнтрахт напред четири минути преди началото на мача на "Камп Ноу".

След като отпадна от турнира Лига Европа, Барселона вече изостава на 15 точки от лидера в Ла Лига Реал Мадрид, а до края на сезона остават шест кръга.

Поражението на "каталунците" от Кадис с 1:0 е първата им загуба в първенството през 2022 г. , като предишното им крушение е от 4 декември, когато сгрешиха срещу Реал Бетис на собствен терен. От този момент нататък Барселона записа 11 победи и 4 равенства в 15 мача. 

Ето какво заяви старши треньорът на Барселона Шави Ернандес след шокиращата загуба от Кадис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички