Шави обяви 'поредния финал' за Барселона преди сблъсъка с втория в класирането


Шави обяви 'поредния финал' за Барселона преди сблъсъка с втория в класирането
Снимка: Getty Images

1523 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес даде пресконференция преди утрешния (3 април) сблъсък срещу Севиля от 30-ия кръг на испанската Ла Лига. Двубоят на "Камп Ноу" ще стартира в 22:00 ч. наше време и ще противопостави третия и втория в класирането!

"За нас това е поредният финал, но при нас няма нито един спокоен ден, защото това е Барса. Тук винаги има напрежение и аз съм наясно къде съм. В момента предизвикателството е да завършим възможно най-високо в Ла Лига и да спечелим Лига Европа, но главната ни цел е да се класираме за Шампионската лига. През ноември се намирахме в много сложна ситуация, но тръгнахме нагоре", започна каталунският наставник.

"Няма да говоря за нови попълнения, защото все още ни предстоят много важни неща този сезон. Не трябва да коментираме странични неща извън самите двубои. Да, факт е, че клубът работи по трансфери, но за момента няма да разкриваме имена", добави той, след като по-рано през седмицата Серхио Бускетс разкри, случайно или не, името на един от играчите, които ще се присъединят към Барса от лятото.

Вижте още:

Кой футболист на Барса ще пропусне сблъсъка със Севиля заради Ковид-19?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички