"Имам толкова пари, колкото целия им отбор" - Пике с култов коментар за Реал и Еспаньол


"Имам толкова пари, колкото целия им отбор" - Пике с култов коментар за Реал и Еспаньол
Снимка: Getty Images

15006 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике e участвал в много дербита през дългата си кариера. Испанецът обаче сподели наскоро, че се наслаждава повече на гостуванията на Еспаньол, отколкото тези на Реал Мадрид.

Лидерът в защитата на каталунците е известен с провокациите си, както и със своите изказвания. За пореден път той не разочарова.

„Спокойно мога да кажа, че имам толкова пари, колкото целия трансферен бюджет на Еспаньол. Обичам, когато им гостуваме. Бих казал, че се наслаждавам повече на атмосферата там, отколкото на „Сантиаго Бернабеу“.

Бях доста щастлив, когато те се върнаха в Ла Лига. Харесва ми, когато изляза на техния терен и започнат да ме освиркват, след това започвам да се смея на привържениците, а те се ядосват още повече. Феновете на Реал не ме зареждат по този начин“, заяви Пике пред испанската YouTube сензация Жорди Уайлд.

В остатъка от интервюто футболистът разказа за всекидневния си живот, връзката му с Пеп Гуардиола, както и за отношенията си с бившия президент на „блаугранас“ Хосеп Мария Бартомеу.

Изглежда, че след идването на Шави на „Камп Ноу“ атмосферата в състава е страхотна. Каталунците и Пике се радват на успех, като са непобедени в 12 поредни срещи. През лятото се очаква, че Барса ще подсилят състава си с много нови попълнения. Ето на коя звезда от Висшата лига са хвърлили око.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички