Томас Тухел уверен, че Рюдигер няма да отиде в Барселона, Аспиликуета подписа за 1 година


Томас Тухел уверен, че Рюдигер няма да отиде в Барселона, Аспиликуета подписа за 1 година
Снимка: Getty Images

2255 0

Челси може да има много проблеми по високите етажи на клуба, но играе отлично в Англия. Преди подновяването на клубния футбол пък капитанът на тима Сесар Аспиликуета получи автоматично удължаване на контракта, както е заложено в договора му - нещо, което определено радва мениджърът на "сините" Томас Тухел. 

"През цялото време предполагах, че може да се случи. Той е наш капитан, знам колко мачове бяха нужни, за да го убедим да остане. Щастлив съм, че го направи, знаете колко много разчитам на него, влиянието му сред момчетата е голямо", коментира наставникът.

Аспиликуета е силно желан от Барселона, но по всичко изглежда, че няма против да остане на "Стамфорд Бридж". 

По-рано през седмицата Sky Sports излезе с информация, че агентът на Антонио Рюдигер и представители на Барселона са се срещнали в местен хотел в Испания. Поводи за спекулации породи и интервюто на капитана на каталунците - Серхио Бускетс, в което потвърди сделка с друг защитник на Челси Андреас Кристенсен. 

Тухел от своя страна се надява да запази Рюдигер в редиците си.

"Ако е имало такива разговори, разбира се, че е притеснително. Ако бях на мястото на някой от другите клубове бих се срещнал с него. Той все още е наш играч и смятаме, че има голям шанс това да остане така. В момента ръцете ни са вързани и не можем да преговаряме с него или агента му.

Има правото да преговаря с други, така се случват нещата в момента. Въпреки това съм уверен в себе си. Чухме същите слухове за Андреас, не мога да потвърдя дали това е вярно, тъй като не съм говорил с него до момента", завърши европейският клубен шампион. 

Междувременно Интер се опитва да привлече Ромелу Лукаку от "Стамфорд Бридж"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички