Серхио Бускетс потвърди трансфера на нов халф в отбора на Барселона


Серхио Бускетс потвърди трансфера на нов халф в отбора на Барселона
Снимка: Getty Images

7857 0

Барселона постепенно излиза от наглед невъзможната финансова и чисто футболна криза, в която бе изпаднал клубът. Все още далеч преди началото на летния трансферен прозорец, президентът на клуба - Жоан Лапорта, потвърди, че неговият клуб вече разполага с две нови попълнения. Стана ясно, че те са централен защитник и халф. 

От "Камп Ноу" не прикриват ходовете си и имената на двете попълнения са почти 100% сигурни. Въпросният защитник е европейският клубен шампион с Челси - Андреас Кристенсен, а халфовата линия се очаква да попълни футболистът на Милан Франк Кеси. Именно слуховете около трансфера на Кеси потвърди и настоящият дефанзивен полузащитник на каталунците Серхио Бускетс, който разкри подобности по така очаквания от феновете на "лос кулес" трансфер.

"Кеси? Разбира се, треньорът го забеляза и се съгласи да подпише с него. Радостен съм от факта, че клубът подписва с нови играчи и че футболистите искат да дойдат тук. Кеси е силен играч и не губи притежанието на топката. Сигурен съм, че ще ни помогне", коментира играчът с 15 сезона зад гърба си в Барселона. 

Котдивоарският 25-годишен полузащитник на Милан ще пристигне на "Камп Ноу" като свободен агент. Очаква се заплатата му да бъде близо 6,5 млн. евро на сезон. 

Междувременно Барселона е напът да отнеме и вариант за заместник на Мохамед Салах в Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички