Шави не приема "НЕ": Натиска Барселона да даде 60 милиона за талантливия Мартин Субименди


Шави не приема "НЕ": Натиска Барселона да даде 60 милиона за талантливия Мартин Субименди
Снимка: GettyImages

3953 0

Барселона продължава с трансферните планове за предстоящата лятна селекция. Мениджърът Шави има огромното желание на "Камп Ноу" да акостира талантливият Мартин Субименди от Реал Сосиедад и "натиска" управата на каталунците да плати 60 милиона евро за услугите му.

Според "Мундо Депортиво" мениджърът на "блаугранас" иска заместник на Серхио Бускетс, чийто договор изтича в края на месец юни и той ще си тръгне от "Камп Ноу" след дългогодишна служба. Шави е голям почитател на Субименди, а слуховете за привличането на испанеца в Барселона се появиха още през изминалия януарски трансферен прозорец.

Проблемът пред Барса е, че Субименди неотдавна посочи, че се чувства доста щастлив в Реал Сосиедад и не мисли да напуска клуба, разбира се, ако отборът бъде изкушен обаче, то 24-годишният полузащитник няма да има избор. 

Договорът на младока в Сосиедад е до края на сезон 2026/27. Той може да се похвали със 143 мача за тима, в които има 4 попадения и 6 асистенции. В Каталуня вярват, че той може да "влезе в обувките" на Бускетс, а наскоро стана ясно, че шефовете в Барселона дават лични средства за картотеки на своите футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички