Дискредитиращо: В Барселона се радват, че няма да са в една група с Байерн в Шампионска лига


Дискредитиращо: В Барселона се радват, че няма да са в една група с Байерн в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

6349 0

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Леон Горецка направи изявление, което малко или много дискредитира Барселона. Той заяви, че в каталунския клуб са се зарадвали, че няма да играят с неговия отбор в груповата фаза на Шампионска лига.

"Нямам други планове, освен да остана в Байерн. Имаме големи цели за следващата година. Вече се шегувахме за това с Тер Щеген. Той ми каза, че в Барселона много се радват, че ние все пак спечелихме първенството на Германия - няма да попаднем в една група в Шампионска лига при жребия", заяви германецът, цитиран от sport1.de.

"Фактът, че отново сме шампиони не променя това, че през следващия сезон искаме да победим във всички турнири", допълва Горецка.

Барселона и Байерн станаха шампиони съответно на Испания и Германия и ще се окажат в първа урна при жребия на следващия сезон в Шампионска лига. Така те няма да попаднат в една група, както се случи в предишните два сезона.

"Баварците" спечелиха и 4-те мача с общ резултат 11:0, като 3 пъти разгромиха каталунците с 3:0. А ето за кой футболист на Байерн се облизват в Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички