Шефовете в Барса отново дават лични средства, за да картотекират куп играчи


Шефовете в Барса отново дават лични средства, за да картотекират куп играчи
Снимка: Getty Images

2933 0

Ръководството на Барселона може да вложи лични средства, за да бъдат регистрирани новите футболисти, които клубът привлече това лято, съобщава "RAC1".

Каталунците търсят възможност да картотекират футболисти, с които удължиха договорите си преди известно време. В бюджета за заплати има достатъчно средства, за да бъдат регистрирани младите звезди Гави и Роналд Араухо, твърди източникът.

Проблеми обаче има с контрактите на Иняки Пеня, Маркос Алонсо, Серхи Роберо и Алехандро Балде. За да бъдат регистрирани те, ръководството може да използва лични финанси.

По подобен начин Жоан Лапорта и колегите му са процедирали при картотекирането на Жул Кунде. Бранителят дойде в клуба миналото лято, но беше принуден да пропусне първите 2 мача на "блаугранас", защото клубът не успя да го картотекира.

Тогава президентът и директорът Феран Олива представиха банкова гаранция от 11 милиона евро с личните си средства. Така французинът беше картотекиран и заигра регулярно в тима. Отново заради финанси: Барселона трябва да продаде трима този месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички