Ръководството на Барселона е изразило подкрепа към Сетиен на среща


Ръководството на Барселона е изразило подкрепа към Сетиен на среща
Снимка: Getty Images/Gulliver

934 0

Ръководството на Барселона е провело среща с треньора на тима Кике Сетиен, съобщи RAC1. Президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу, Ерик Абидал, Оскар Грау и Хавиер Бордас са гостували в дома на наставника и са обсъдили възникналата ситуация.

Ръководителите са изказали своята поддръжка към специалиста и срещата е приключила с "братски прегръдки". Медията твърди, че ръководството на Барселона не планира да уволнява Сетиен поне до края на сезона.

Наскоро стана известно, че между играчите на испанския гранд и Сетиен е имало конфликт след мача със Селта (2:2). Футболистите са упреквали треньора за някои тактически решения и принципно не са съгласни с някои от методите му на работа. Те смятат, че няма да постигнат успехи, ако нещо не се промени.

След 32 изиграни кръга в Ла Лига Барселона заема второ място в класирането с две точки по-малко от големия конкурент Реал. Кике Сетиен оглави Барселона в средата на януари, договорът му е до 30 юни 2022 г. Като фаворит за негов наследник е спряган Шави, който в момента работи в катарския Ал Сад. Самият Сетиен призна за различия между него и играчите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички