Официално: Ювентус привлече Артур от Барселона


Официално: Ювентус привлече Артур от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1725 0

Европейските футболни колоси Ювентус и Барселона официално се споразумяха за трансфера на играч от испанския шампион в италианския такъв. Става въпрос за 23-годишния бразилски полузащитник Артур Мело. Трансферът бе обявен официално от двете страни.

"Ювентус официално потвърждава привличането на бразилския халф Артур от Барселона. 23-годишният играч бе в Торино за медицински тестове през уикенда и Барселона вече потвърди също, че трансферът е официален чрез своя официален сайт" - пише сайтът на "старата госпожа".

"Барселона и Ювентус стигнаха до разбирателство за трансфера на Артур Мело. Италианският клуб ще плати 72 милиона евро + още 10 милиона евро под формата на бонуси. Футболистът ще остане в Барселона до края на официалните състезания за сезон 2019/20" - пък се съобщава от каталунския клуб.

Артур е в Барселона от сезон 2018/19, когато дойде от бразилския Гремио. Полузащитникът записа общо 72 мача (до този момент) за "блаугранас", в които реализира 4 попадения. Междувременно, появи се информация, че и треньорът на Барселона Кике Сетиен е пред раздяла с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички