Goal: Барселона се разделя с Кике Сетиен след края на сезона


Goal: Барселона се разделя с Кике Сетиен след края на сезона

486 0

Съвсем скоро се задава нова треньорска смяна в Барсeлона, твърди Goal.com. Според изданието Кике Сетиен ще се раздели с клуба след края на сезона, като това е свързано с това, че между 61-годишният наставник и играчите са възникнали търкания.

Както играчите, така и ръководството смятат, че е най-добре Сетиен да бъде освободен след сезона. Това ще се случи, ако в отбора не настъпят кардинални промени в близко време.

Част от футболистите на Барса не разбират изискванията на треньора, други са недоволни от методите му на работа, а голяма част от играчите се отнасят отрицателно към изказванията на треньора на пресконференции, където той говори за конкретни играчи.

Договорът на Сетиен е за две години и половина, но повечето от членовете на съвета на директорите на клуба смятат, че е най-добре треньорът да напусне поста си. Ръководителите са разочаровани от резултатите и играта на отбора, а така също и от изказванията на треньора. В клуба смятат, че назначаването на Сетиен за треньор е било грешка.Отборът сдаде първото си място и вече изостава на 2 точки от Реал Мадрид. Междувременно, легендата на Барселона Шави Ернандес призна, че вече се готви да поеме отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама