Goal: Барселона се разделя с Кике Сетиен след края на сезона


Goal: Барселона се разделя с Кике Сетиен след края на сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1207 0

Съвсем скоро се задава нова треньорска смяна в Барсeлона, твърди Goal.com. Според изданието Кике Сетиен ще се раздели с клуба след края на сезона, като това е свързано с това, че между 61-годишният наставник и играчите са възникнали търкания.

Както играчите, така и ръководството смятат, че е най-добре Сетиен да бъде освободен след сезона. Това ще се случи, ако в отбора не настъпят кардинални промени в близко време.

Част от футболистите на Барса не разбират изискванията на треньора, други са недоволни от методите му на работа, а голяма част от играчите се отнасят отрицателно към изказванията на треньора на пресконференции, където той говори за конкретни играчи.

Договорът на Сетиен е за две години и половина, но повечето от членовете на съвета на директорите на клуба смятат, че е най-добре треньорът да напусне поста си. Ръководителите са разочаровани от резултатите и играта на отбора, а така също и от изказванията на треньора. В клуба смятат, че назначаването на Сетиен за треньор е било грешка.Отборът сдаде първото си място и вече изостава на 2 точки от Реал Мадрид. Междувременно, легендата на Барселона Шави Ернандес призна, че вече се готви да поеме отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички