Шави призна, че се подготвя за момента, в който ще поеме Барселона


Шави призна, че се подготвя за момента, в който ще поеме Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1325 0

Легендарният играч на Барселона Шави Ернандес е убеден, че рано или късно ще ръководи каталунския клуб, и е въпрос на време. Той обаче е категоричен, че ще изчака правилния момент и иска да има свободата да избира. Неговото име бе свързвано с Барса след раздялата с Ерместо Валверде, но в крайна сметка Шави отклони предложението на бившия си отбор.

"Най-голямата ми надежда e да бъда треньор на Барса и да се върне на печелившия път. Не аз, а тези играчи сега и Барселона да триумфира. И като следствие на нашите мечти, нашият технически състав се подготвя много усърдно за този момент и това наистина ме вълнува много", заяви Шави.

"Аз съм отдаден на клуба, искам да се завърна в правилния момент и да започна проекта от нулата. Казвал съм много пъти, но искам аз да взимма футболните решения в Барселона. Ясно е, че президентските избори ще определят случващото се след това. Разбира се, аз не изключвам нищо. Те ме потърсиха през януари, говорихме. Казах им, че обстоятелствата и времето не са били правилни". След равенството със Селта Луис Сарес намекна, че играчите не се разбират напълно с настоящия си треньорски щаб - ето какво заяви.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички