Кике Сетиен призна за различия в съблекалнята на Барселона


Кике Сетиен призна за различия в съблекалнята на Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1409 0

Кике Сетиен отрече да има лоша атмосфера в съблекалнята на Барселона, но призна, че има някои различия, които, според него, са заради извънредните обстоятелства около настоящия сезон. От завръщането на футбола в Испания Барса допусна две грешки и сдаде първото място, като вече изостава с 2 точки.

"Всички ние се отказваме от част от себе си за доброто на отбора. И може би трябва да жертваме лични неща в полза на екипа. Реалността е, че това е нова ситуация и съм в период, в който научавам много неща. Случи ми се и в Лас Палмас и Севиля. Това е процес - времето поставя всеки на мястото си", заяви Сетиен.

"Трябва да се подобрим, така че това, което се случи в последния ни мач, да не се повтори. Надявам се противникът да ни улесни, но трябва да излезем да мислим само за себе си до последния ден", допълни той, като заяви, че очаква труден двубой срещу Атлетико (Мадрид). Срещата е на "Камп Ноу" във вторник.  Междувременно, вече се появиха и информации, че Барселона ще смени Кике Сетиен в края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички