Ривалдо "зачеркна" Лаутаро и избра точния нападател за Барселона


Ривалдо "зачеркна" Лаутаро и избра точния нападател за Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

24598 0

Бившата звезда на Барселона Ривалдо смята, че каталунците трябва да си върнат в състава нападателя Неймар. Коментарът му идва на фона на засилващите се спекулации, че "лос кулес" искат звездата на Интер Лаутаро Мартинес. Според Ривалдо обаче единствено Неймар може да претендира за титулярно място до Лионел Меси.

"Нарастват слуховете за намерението на Барселона да привлече Неймар и Лаутаро Мартинес. Без съмнение, младият аржентинец е отличен играч. Според мен обаче само Неймар може да претендира за място в стартовия състав заедно с Меси", започна Ривалдо.

"В последните години видяхме множество прекрасни футболисти, които не успяха да се сработят с Меси. Те не съумяха да оправдаят очакванията, но Неймар, както и Луис Суарес - това са от малкото играчи, които не чувстват натиск, играейки с футболист от такова ниво. Неймар е безопасен вариант за Барселона, а с привличането на Мартинес не бива да се бърза. Мисля, че сега Неймар трябва да бъде приоритет за клуба", добави още той.

По време на престоя си в Барселона Неймар изигра 186 мача, вкара 105 гола и даде 59 асистенции. На 3 август 2017 г. той премина в ПСЖ за сумата от 222 млн. евро. 22-годишният Лаутаро пък е играч на Интер от лятото на 2018 г., а през този сезон има 12 гола в Серия А и 5 попадения в Шампионска лига.

Наскоро се появи информация, че Барселона се надява на многомилионна звездна размяна на футболисти, за да си върне Неймар (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички