Барселона се надява на многомилионна звездна размяна на футболисти с ПСЖ, за да си върне Неймар


Барселона се надява на многомилионна звездна размяна на футболисти с ПСЖ, за да си върне Неймар
Снимка: Getty Images/Gulliver

11976 0

В Барселона са измислили нов план, с който да си върнат мегазвездата Неймар въпреки кризата заради коронавируса. Идеята на каталунците е да се осъществи многомилионна звездна размяна на футболисти с френския шампион ПСЖ, информира "Sky Sports".

Към "Камп Ноу", разбира се, трябва да потегли Неймар, докато към Париж... Антоан Гризман. Французинът може да заиграе в своята родина, въпреки че това е едва първият му сезон с екипа на Барселона, след като дълго време бе желан от каталунците преди да бъде привлечен от Атлетико (Мадрид).

Гризман е оценяван на 100 милиона евро, докато Неймар - 150 милиона евро. Ако от ПСЖ (или самият Гризман) не пожелаят да притежават футболиста, то ще му се търси друг отбор, на който да бъде продаден и с парите от трансфера да се закупи Неймар.

Ако се стигне до продажби обаче, всички прогнози са, че едва ли скоро отново ще се дават подобни космически суми, каквито свикнахме да виждаме за играчи в последно време. Това се дължи на огромните загуби, които претърпяват клубовете. 

Междувременно, изглежда ще се търси нов отбор и на Филипе Коутиньо, след като от Байерн Мюнхен няма да го закупят. Изненадващо се появи на сцената английският Лестър като кандидат за бразилеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички