В Каталуния гръмнаха: Лаутаро Мартинес е по-близо от всякога до Барселона


В Каталуния гръмнаха: Лаутаро Мартинес е по-близо от всякога до Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

5942 0

"Лаутаро Мартинес е по-близо от всякога до Барса", гръмна каталунското издание Diario Sport. В днешния си брой авторитетният вестник публикува на челна страница новината, че Барселона е много близо до трансфера на звездния нападател на Интер.

Според информациите, желанието на аржентинския нападател е да заиграе тъкмо на "Камп Ноу", като единственото условие е финансовата оферта към него да бъде "адекватна". Интерес към нападателя имаше от страна и на другия испански колос - Реал Мадрид, но в крайна сметка каталунските шефове са го склонили да избере Барса, ако реши да се насочи към Ла Лига.

Интерес гъм голаджията на Интер има и от страна на клубове на Острова. Отборите на Манчестър Сити и Челси са сред имената, които бяха спрягани за бъдещо местонаходжение на Лаутаро, но те едва ли могат да се конкурират за подобен трансфер с Барселона. "Небесносините" най-вероятно няма да играят в Шампионска лига през следващите два сезона, а Франк Лампард едва ли иска да харчи крупни суми през лятото.

Президентът на Барселона Хосеп Бартомеу смята, че тимът се нуждае от звезден трансфер в атака. За момента обаче все още не са обсъждани финансовите параметри по подобен трансфер, а причината е епидемията от коронавирус, която прекъсна футбола в големите първенства на континента.

Още вчера се появиха информации на Острова, че се готви трансфер на Лаутаро в Барселона. Какво писаха медиите в Англия за подобен трансферен ход - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички