Преди 8 години: Какви са били предсказанията за най-добрите играчи за 2020 г.?


Преди 8 години: Какви са били предсказанията за най-добрите играчи за 2020 г.?
Снимка: Getty Images/Guliver

3648 0

През 2012 година Bleacher Report прави "предсказание" кои ще са най-добрите играчи през 2020 година, като е направено малко преди Европейското първенство по футбол същата година. Изданието съставя списъка с 10 души и определя, че на турнира има "нахлуване от млади, вълнуващи играчи, които ще заслепят феновете за много години напред".

На първо място е поставен сегашната звезда на ПСЖ - Неймар. 27-годишният Неймар правеше истински фурор с екипа Сантос и по това време беше силно свързан с Реал Мадрид и Барселона. Докато Bleacher тогава пише, че "прическата на бразилския крило може да е най-лошата от всички играчи в този списък", изданието допълва, че "лесно да се превърне в най-добрия футболист на планетата до края на десетилетието".

Неймар се присъдини след това към Барселона и се превърна в най-скъпият играч в света, след като ПСЖ разля удивителните 222 млн. евро през 2017 година. Бразилският национал обаче беше затруднен с контузии и не постигна същите висоти на успеха като Лионел Меси или Кристиано Роналдо. 

Зад него в калсацията е Марио Гьотце, който привлече вниманието на света с ослепителната си представяне в Борусия Дортмунд. 27-годишният германски халф напуска Дортмунд заради големите съперници на Байерн от Мюнхен през 2013 г. и прекара три сезона с клуба преди отново да се завърне в Борусия. А коя настояща звезда на Реал Мадрид затваря топ 3 и колко са останалите играчи, които са били в топ 10 - ВИЖТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички