Агентът на Лаутаро: Няма конкретни оферти за него


Агентът на Лаутаро: Няма конкретни оферти за него
Снимка: Getty Images/Gulliver

1862 0

Агентът на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес Бето Яке заяви, че има редица тимове, които се интересуват от аржентинския реализатор. Поводът на коментара му са засилващите се спекулации за евентуален трансфер в Барселона на 22-годишния нападател.

Яке заяви, че говори с отборите, които правят интерес, но съобщава, че за момента Лаутаро Мартинес е фокусиран единствено върху представянето си с екипа на „нерадзурите“. „Говори се, че и Барселона, и Реал Мадрид го искат, но за момента нищо не се случва. Той никога не ми е звънял да ме попита дали слуховете са реални, той е фокусиран единствено върху работата си в Интер. Говорим с много хора, но няма нищо повече от това. Няма нищо формално или сериозно. Да си желан на трансферния пазар е нещо, за което всеки футболист желае, но той не очаква нищо. Желае само да играе и да вкарва голове“ коментира Бето Яке пред ‘Football-Italia’.

Лаутаро Мартинес има 19 гола в 32 мача за Интер през настоящия сезон за клуба и страната си. Освобождаващата клауза на нападателя е на стойност 111 милиона евро. А ето кой футболист са склонни да жертват каталунците, за да вземат Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички