Разкритие: Лаутаро Мартинес отказал на Реал Мадрид още преди да отиде в Интер


Разкритие: Лаутаро Мартинес отказал на Реал Мадрид още преди да отиде в Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1802 0

Лаутаро Мартинес е сред най-обсъжданите нападатели в Европа, като втората му годината от престоя му в Интер бе изключителен, като отбеляза 19 гола в Серия А и Шампионска лига. Аржентинецът е искан от няколко европейски гранда, като големия фаворит за подписа му е Барселона. Президентът на първия професионален клуб на Лаутаро - Расинг, Виктор Бланко, разкри, че нападателят е отказал на Реал Мадрид.

"Когато бе при младежите, той бе на 18 години, каза "не" на Реал Мадрид. Те идваха, за да го гледат и предложиха сделка под наем с опция за купуване. Той им отказа, защото искаше да е успешен с Расинг преди да напусне. Беше наясно какви са неговите цели", сподели Бланко пред Mundo Deportivo.

"Те искаха да го вземат, за да му позволят да завърши развитието си в академията. Очевидно бе, че са го забелязали. Сумата, коятп предлагаха не бе малка и Расинг щеше да получи голям процент от неговия трансфер, но той знаеше точно какво иска", допълни още той. Лаутаро Мартинес има 19 гола в 32 мача за Интер през настоящия сезон за клуба и страната си. Освобождаващата клауза на нападателя е на стойност 111 милиона евро А има ли в момента оферти към Лаутаро, ето какво отговори агентът му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички