Реал Мадрид взе решение: Новото "бижу" Арда Гюлер ще се подложи на операция


Реал Мадрид взе решение: Новото "бижу" Арда Гюлер ще се подложи на операция
Снимка: Getty Images

2572 0

Лятното попълнение в отбора на Реал Мадрид - Арда Гюлер, скоро ще се подложи на операция на травмата на дясното коляно, която получи по време на подготвителния лагер на мадридчани за новия сезон 2023/24.

Решението

"The Athletic" информира, че решението за оперативната намеса е взето през последните часове на днешния (10 август) ден, след няколко срещи, на които са анализирани много внимателно всички възможности за възстановяването на младия турчин.

Има голяма вероятност операцията да бъде извършена от Мануел Лейес в Мадрид. Преди това Лейес е оперирал Серхио Рамос през 2021 г., Марко Асенсио през 2019 г. и Лука Модрич през 2016-а. Няма яснота кога точно ще се възстанови Гюлер, но той със сигурност ще отсъства от игра около месец и половина.

18-годишният Гюлер получи контузия по време на тренировка на предсезонното турне на Мадрид в САЩ и спря да тренира с първия отбор от 21 юли. Също така тон е взе участие в нито един от четирите предсезонни мача на своя отбор.

Веднага, след като бе установен проблема с травмата, Гюлер се насочи към испанската столица, където Реал Мадрид потвърди за контузията след допълнителни прегледи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мбапе отхвърли нова оферта от ПСЖ - готви се за трансфер в Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички